Bobil-eksperten / Tlf: 71 18 14 46

Introduksjon til bobil

Åpent hus for nysgjerrige, interesserte og snart nye eiere av bobil!

pilotekarusell-3.jpg

 

Nå finnes det rundt 50.000 registrerte bobiler i Norge, iflg SSB*. Den største tettheten finnes i Troms med nesten 22 biler pr 1000 innbyggere. Møre og Romsdal er Norges fjerde største bobilfylke. 16 biler pr 1000 innbyggere sier litt om interessen her i fylket, så vi ligger ikke så langt bak Troms! Men hva skyldes denne utrolige interessen her i fylket? Vi har noen tanker om dette som vi gjerne deler med deg. Løviknes Caravan har solgt bobiler i snart 20 år og har vært delaktig og involvert i denne utrolige utviklingen. Og vi har stadig folk innom våre lokaler på Vestnes som er nysgjerrige på hva dette er og som lurer litt på om dette er noe for dem! 

 

Alle som kommer, vil få et gavekort
verdi kr. 5.000,- til benyttelse mot kjøp av bobil.**

 

 

Torsdagene 7. og 14. november holder vi langåpent til kl. 22.00 i våre lune og varme salgslokaler her på Vestnes. Vi har satt inn 5 forskjellige brukte bobiler i våre lokaler hvor vi viser forskjellene på type bobil og de mest relevante interiørløsninger. 

 

 

  • Bybobil med tverrstilt seng
  • Alkovebil med køye- og alkoveseng
  • Delintegrert bobil med queenbed (midstilt seng)
  • Delintegrert bobil med høye enkle senger
  • Helintegrert bobil med fransk seng (sidestilt seng)

Så er du nysgjerrig og interessert i bobil, stikk innom oss en av disse kveldene! Og kom med spørsmål om ting du lurer på. Vi deler mer enn gjerne av vår kunnskap om bobiler!

 

 

Velkommen skal du være!


Hilsen Jan Henning, Laila, Marius, Trond, Tanja og Eyvind
Løviknes Caravan, Kyrkjegata 8, 6390 Vestnes. Tlf. 711 81 446