Bobil-eksperten / Tlf: 71 18 14 46

Forretningsorientert Økonomisjef

 

Arbeidsgiver

Løviknes Gruppen

Stillingstittel

Økonomisjef

Søknadsfrist

15.Mars

Ansettelsesform

Fast med tiltredelse fra sensommeren 2020.

 

Løviknes-Gruppen er et familieeid selskap som per i dag består av 4 selskaper (Løviknes Holding AS, Løviknes Eiendom AS, Løviknes Caravanimport AS og Vestnes Bilverksted AS), hvorav Løviknes Caravanimport AS og Vestnes Bilverksted AS står for hoved virksomheten. Som økonomisjef vil du ha totalansvar for selskapenes økonomi-, og regnskapsfunksjoner. I tillegg vil stillingen ha det overordnede ansvaret for forretningssystemene til selskapene. For å lykkes i stillingen kreves det gode evner til å kombinere strategisk tenkning i kombinasjon med kremmerånd og operative oppgaver. Stillingen rapporterer til daglig leder, og vil samarbeide tett med ledelsen for Caravan og Verkstedet.

 

Arbeidsoppgaver

 • Økonomistyring og overordnet ansvar for budsjettprosess, prognoser og likviditetsstyring
 • Ha ansvar for rapportering til ledelse og styre
 • Utvikle, følge opp og analysere nøkkeltall for selskapene isolert og samlet.
 • Bidra til utvikling av selskapets systemer og rutiner innenfor økonomi og IT.
 • Knytte relasjoner og delta i møter med strategiske samarbeidspartnere og leverandører i inn- og utland.
 • Kommersiell sparring og støttespiller for Daglig Leder og lederne for selskapene som inngår i gruppen.
 • Være kontaktperson mot revisor/regnskap.
 • Kvalifikasjoner
 • Høyere økonomisk utdannelse.
 • Fem års relevant erfaring fra tilsvarende rolle.
 • Solid økonomi- og regnskapsforståelse
 • Gode ferdigheter i Excel og generelt god systemforståelse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og Engelsk.

 

Egenskaper

Vi ser etter en person med god forståelse for økonomi og som har evnen til å tilnærme seg oppgaver på en analytisk måte. I tillegg er det fordel om du har kremmerånd i blodet og ønsker å være med å utvikle selskapets inntektsmuligheter på en lønnsom måte. Du må være strukturert, ha en høy standard til kvalitet i eget og andres arbeid, samt kunne samarbeide godt med kollegaer på ulike nivåer. Løviknes gruppen setter skikkelighet og stolthet av arbeidsplassen som sine viktigste verdier, og det er ingen ulempe om du kan kjenne deg igjen i disse.

 

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Løviknes-gruppen tilby en spennende, sentral og utfordrende stilling i et selskap i vekst. Du vil få muligheten til å påvirke egen og selskapets hverdag i en ny rolle som selskapet per i dag ikke har. Selskapet har et svært godt arbeidsmiljø med faglig flinke medarbeidere og en langsiktig eier som har holdt på i nesten 20 år i bransjen. Bedriftene er lokalisert på Vestnes i Møre og Romsdal, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser til den rette kandidaten. Noe reising i stillingen må påregnes.


Om bedriften

Løviknes-gruppen består av 4 selskaper som per i dag utgjør 23 ansatte og har en omsetning samlet på ca 130 mnok. Løviknes Caravanimport AS er en av Møre og Romsdals eldste og mest velrennomerte caravanselskaper. Selskapet fører kjente merkevarer som Frankia, Mobilvetta, Pilote, McLouis, Combi-camp og Mekonomen (Verksted). Selskapet har to lokasjoner i Vestnes sentrum og eier egen bygningsmasse. Selskapets eies 100% av Løviknes og har holdt på siden 2002. De siste årene har det vært investert tungt i ettermarked og nytt anlegg for verkstedtjenester stod ferdig i mars 2016. Sistnevnte anlegg er på 1.100 kvm, med eget vaskeanlegg, tømmestasjon og mulighet for videre utbygging.

Kontaktperson: Morten Algøy (Ekstern konsulent)

Kontaktinformasjon: morten@salgstinget.no og mobil +47 900 92278