Jubileumsfest 1. oktober

Vår årlige husmesse blir i år arrangert fra 29. sept - 02. okt. Siden vi i år feirer 20 års jubileum ønsker vi å invitere inn til en feiring som virkelig vil komme i minneboka!

Billetter slippes 19. august kl 08.00 – 699kr pr stk. Er du fordelskunde, les lenger ned!


En kveld du må få med deg

Antrekk: Pent

Sted: Idahall, 6393 Tomrefjord

Dørene åpner kl 18.30
Velkomstdrink og mingling


Middag og underholdning kl 20.00

Hans Grane står for magisk underholdning under middagen. Det blir blant annet loddtrekning og andre spennende saker fra scenen.


Hans Grane holder trylleshow kl 21.45

Han er blant annet kjent fra Norske Talenter og har titler fra både Norgesmesterskap og Nordisk mesterskap i trylling. Her blir det god stemning og underholdning før vi gjør klar dansefoten.


Steff Nevers m/ band spiller opp til dansestemning ca 22.30

Steff Nevers vet hvordan de skal få på plass god dansestemning og har blant annet deltatt på flere populære TV program på NRK og TV2 som bl.a. ’Beat For Beat’, ’Sommeråpent’ og som ekspert dommer i 'Stjernekamp'.


Praktisk info
Det vil bli salg av øl, vin og cider i baren. Betaling med kort eller Vipps.

Informasjon om transport, bobilparkering og annen logistikk kommer fortløpende på våre nettsider frem mot arrangementet.

Billetter slippes 19. august kl 08.00 – 699kr pr stk.

 

Er du fordelskunde?

Som fordelskunde får du billetter til jubileumsfesten 1. oktober til 499kr pr stk (max 2stk). Det ble sendt ut en SMS til fordelskunder med dette tilbudet, hvor en kan forhåndskjøpe billetter mellom 4. aug - 18. aug. Om du ikke har fått SMS med info – ta kontakt med oss! Du kan også kjøpe billetter i butikk ved fremvising av fordelskort, helt frem mot arrangementet!

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg!

Kontor

909 34 697

tanja@bobiler.net

Back office/Butikkansvarlig

481 77 120

laila@bobiler.net

Design og CMS av EKH Grafisk