Mega Mobil merke

 

MegaMobil er et nytt merke i Norge som har tatt Europa med storm i High-End markedet. Merket har utgangspunkt i fra Slovenia, der de er en av 14 produsenter i landet som har et sterkt miljø for bobilproduksjon. Selve MegaMobil eies av Mega tekstil d.o.o., som har 150 års fartstid i tekstilbransjen, noe som vises både i interiøret  og på bilene.

MegaMobil har gjort seg kjent for høy kvalitet og finish, smarte løsninger og elegant design – alt i en gjennomtenkt pakke! Modellene varierer fra kompakte 6 meters biler i 600-serien, via 640- og 680-serie til de største i 700-serien på 7 meters lengde. Ønsker du 4x4 kan de også levere dette. Her får eieren et godt utgangspunkt til mange minnerike og aktive reiser, der bilen er basen i opplevelsene.

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig bobilprat!

 

Kataloger

MegaMobil 2021

 

Mega Mobil par på sykkeltur utenfor bybobilMegaMobil parkert i skog

MegaMobil og par i solnedgang

MegaMobil bybobil for enkel fremkommelighet

Dette er en bybobil med mega fremkommelighet. Små bobiler og mer kompakte løsninger har en stigende trend og popularitet. Her er det lett å komme seg rundt på svingete veger, eller om man ønsker å reise fra by til by. 

MegaMobil har satt komfort i høysetet, noe som gir deg kvalitet innpakket i en praktisk liten bobil. 

Vi har MegaMobil på lager - se våre bobiler her

- Her er produsentens nettside, om du ønsker flere detaljer direkte fra MegaMobil i Slovenia

Firhjulstrekk 4x4

For eventyrerne som ønsker bedre fremkommelighet så leveres også MegaMobil med 4x4 for den som ønsker dette. Her kan du virkelig dra ferien ut på nye veier og overkomme hindringer, der vanlige bobiler ikke vil kunne komme seg fram.  Les mer om firhulstrekk her (Produsentens side)

Kjøper du MegaMobil hos oss så drar du også nytte av LøviknesGarantien - En eksklusiv og suveren bobilgaranti fra Løviknes Caravan.

Vi ønsker deg en god tur! 

Design og CMS av EKH Grafisk