Alle produkter har merker i forskjellige segmenter. Noen er dyre, andre er rimelige og noen er rett og slett et godt kjøp. En McLouis bobil, er et godt kjøp, med god kvalitet, produsert hos Italienske SEA Group, som er en av de største europeiske bobilprodusentene.

McLouis sin merkelovnad er tekniske og trendy high-end-løsninger til en konkurransedyktig pris. Dette gjør at du som bobilkunde vil oppleve en komfortabel og god bobil.

Høyt fokus på nytte gjør at du har god lagringsplass og mange smarte oppbevaringsplasser.

McLouis er kjent som et merke som har gjort bobil tilgjengelig for alle – Dette er et godt kjøp som kombinerer design, teknologi, funksjonalitet og pålitelighet. 

(Mer informasjon om utvalget nedenfor bildene) 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig bobilprat!

 

Det finnes en McLouis Bobil for alle

Denne bobilserien kommer med flere modeller, fra den smarte bybobilen Menfys, alkovemodell og del- og helintegrerte Nevis.

McLouis tåler sammenligningen med andre merker og Løviknes Caravan har valgt å satse på dette merket, nettopp på grunn av at dette er smarte løsninger med god kvalitet, til en konkurransedyktig pris.

McLouis modellene

Dette er et bobilmerke med et rikt utvalg av bobiler. Nedenfor finner du lenker til produsentens sider, slik at du kan gå inn i alle detaljene. (Alle lenkene om modellene åpnes i nytt vindu og tar deg til produsentens informasjonssider) - Kontakt oss for mer informasjon om din McLouis. 

MC4

MC4 er en populær modell. Dette er en trendy og komfortabel bobil med Italiensk design og kvalitet. 
Les mer om MC4 her

Glamys

Klassisk alkovebobil som kommer i fem forskjellige varianter.
Les mer om Glamys her

Nevis

Fantastisk flott bobil med god plass og moderne løsninger. Nevis kommer i mange varianter og du finner garantert en modell som passer ditt behov.
Les mer om Nevis her

Menfys (van/bybobil)

Menfys-serien er McLouis sin van/bybobil-serie.
Praktiske og funksjonelle løsninger som egner seg for førstegangskjøpere. Kommer i to forskjellige varianter. Menfys 3 og Menfys 3 Maxi.
Les mer om Menfys her

Menfys S-line

En ideell reisekompanjong for en komfortabel opplevelse uansett hvor du drømmer om å dra. Kommer i 7 forskjellige varianter, mellom 5,41 og 6,36 meter lengde.
Les mer om Menfys S-line her

Menfys Prestige
Høy ytelse og godt utstyrt bybobil med sofistikert design for de som stiller høye krav og de mest entusiastiske bybobilbrukerne. Kommer i syv modeller mellom 5,41 til 6,63 meter.
Les mer om luksusmodellen Menfys Prestige her

 

 

Vår egen LøviknesGaranti.

Løviknes Caravan er det eneste bobilsenteret med eget godkjent FIAT-verksted i Møre og Romsdal. Vår kompetanse er din trygghet. Løviknesgarantien sikrer derfor at alle våre bobiler er kvalitetstestet og har gjennomgått en omfattende sjekk før levering.

Vi strekker oss langt for at du skal få et trygt og godt kjøp hos oss.

Se alle våre bobiler her

Design og CMS av EKH Grafisk