TRYGT SALG - vi hjelper deg å selge bobilen din!

Skal du selge bobilen din? Da bør du vurdere å benytte deg av TRYGT SALG hos Løviknes Caravan.

 

Vi har bistått kunder i salg av sine bobil og campingvogner i en årrekke og vet hva som kreves og forventes i en slik prosess. Det er mye å tenke på når man skal selge bobilen sin og privat salg kan være skremmende for mange med tanke på ansvaret i forhold til salgsprosessen, forbrukerkjøpsloven, reklamasjon og garantier. 

De siste årene har vi merket en økt etterspørsel etter bistand rundt salg av bobil og spesielt et økt ønske og behov for trygghet i prosessen. Derfor har vi utviklet TRYGT SALG som gir deg nettopp det – trygghet i hele salgsprosessen. 

Ved å benytte deg av TRYGT SALG slipper du blant annet alt reklamasjons- og garantiansvar opp mot ny eier. Du får samtidig benyttet deg av en rekke fordeler vi som profesjonell forhandler kan tilby, samt tryggheten med at salget blir håndtert riktig og profesjonelt. 

 

 

Så hvordan fungerer det?

Hele prosessen er veldig enkel! Du velger en pakke utifra hva som passer deg best. Pakkene har forskjellige kostnader på grunn av ulikt innhold men kostnaden er den reele kostnaden vi har i forbindelse med salget av bobilen, som eks. vask, takst, gass- og fuktsjekk, annonsekostnader osv. Vi blir deretter enige om prisen på bobilen etter at den har vært på takst hos vårt servicesenter. På denne måten får vi satt riktig pris som er viktig for at salgsprosessen skal være profesjonell, trygg og riktig for alle parter – inkludert ny kjøper.

 

 

 

Ved å benytte deg av TRYGT SALG får du også flere fordeler som feks garanti. Dette er en stor fordel for ny kjøper av bobilen og er med på å gjøre at bobilen historisk sett selges fortere enn uten garanti. Lengden på garantien kommer ann på hvilken pakke du velger.

Har du spørsmål?

Kontakt oss så hjelper vi deg!

Driftssjef

911 54 130

caravan@bobiler.net

Salg

911 71 760

andreas@bobiler.net

Design og CMS av EKH Grafisk