Om bobil

Bobiler finner i fire hovedkategorier som alle har sine fordeler. I tillegg til finner det mange ulike planløsninger hvor du kan velge mellom forskjellige kjøkkenløsninger, sengeløsninger og baderomsløsninger. 

 

 

 

 

Helintegrert

Helintegrerte bobiler har et romslig fører- og passasjersete. Bilen har gjennomgående full bredde noe som gir en følelse av god plass. Dette, i tillegg til store vinduer, gjør at også resten av bobilen føles romslig. De fleste modellene leveres med senkeseng over førersetene og seng bak i bilen. Bobiltypen passer godt for voksne par som av og til kan ta med seg noen på overnatting. Bobilene leveres i ulike vektklasser.

 

 

 

 

Delintegrert

Du blir kanskje overrasket over hvor god plass det er i en delintegrert bobil. En delintegrert bobil har gode oppbevaringsmuligheter, stor garderobe, og god plass til det meste du trenger for en komplett bobilferie. Bobilen leveres med en stor dobbeltseng og heve- eller senkeseng. Sittegruppen har god sittekomfort og kan leveres med vendbare førerstoler. Smarte innredningsløsninger gjør at man får mye bobil for pengene. 

Bilene leveres ofte med totalvekt 3 500 kg, og kan derfor kjøres av alle med førerkortklasse B. Modellen finnes i alle prisklasser og er svært populære biler.

 

 

 

 

Alkove

I en alkovebobil er førersetene adskilte fra bodelen. Bobilens overbygg over førerdelen er det et fast soverom med en stor seng. Dette gjør at salongen i bobilen også kan benyttes etter at de minste har lagt seg, eller om tenåringen ønsker å trekke seg tilbake. Modellen er romslig og er derfor godt egnet som familiebobil.   Bobilene leveres i ulike vektklasser.  

 

 

 

 

Bybobil

Bybobiler er den minste varianten av bobiler. Med en bybobil kan du derfor komme deg frem til plasser hvor andre bobiler er for store. Selv om bybobilen er bygget på chassis til liten varebil, er den godt utstyrt. Plassen i bobilen er godt utnyttet med god lagringsplass under seng, vendbare førerseter, kjøkkenløsning og et lite bad. Med dette får man komforten man trenger for 2-3 personer. Bybobiler som veier 3.500 kg. kan kjøres av alle som har førerkortklasse B. Bobilen er enkel å manøvrere på smalere veier, enten det er i en by eller ute i naturen, og har derfor sine klare fordeler. 

 

Vårt eksklusive fordelsprogram!

Du er viktig for oss og vi vil prioritere deg. Vi har et fantastisk fordelsprogram som gir deg gode fordeler! Når du kjøper bobil hos oss ønsker vi deg velkommen inn i løviknes-familien og som en del av fordelsprogrammet vårt. Som Fordelskunde tilbyr vi deg noen fantastiske fordeler som gjør tilværelsen som bobileier så enkel som mulig. Les mer

Våre tips og råd

Min første bobil

3 perfekte reisemål med bobil i vinterferien

Nye Mc4 fra McLouis  – Perfekt som familiebobil

Ta med hunden på bobilferien

Flere artikler

Design og CMS av EKH Grafisk