Combi-Camp

Lettvint, kompakt og høy komfort

Det tar bare ett minutt å slå opp en Combi-Camp. Da er den klar med sengeplasser og alt man trenger for å hyggelig ferie. Dette er en av grunnene til at Combi-Camp er populære blant ferieglade nordmenn. 

Vi er hovedimportør av Combi-Camp i Norge! Ta kontakt med oss, så finner vi den Combi-Campen som passer deg. Vi har også flotte modeller innen bobil og caravan.

Kontakt oss  Combi-Camp til salgs

 
Hvorfor velge Combi-Camp? 

Det er både opplest og vedtatt at mange nordmenn vil legge ferieturene sine rundt om i Norge, også i år. Det er derfor praktisk å kunne reise rundt i Norge - fra sted til sted, uten at det blir for komplisert og tungt. En Combi Camp er enkelt å koble på bilen, campen er enkel å sette opp, og den er lett å flytte på, dersom man ønsker å bytte overnattingsplass.

 

 

Sett opp Combi-Camp «hvor du vil»

Allemannsretten står sterkt i Norge, men helt fri for regler er den ikke. Det betyr at man står relativt fritt til å campe ute i naturen, så lenge man ikke blir lenger enn to døgn. Man har heller ikke lov til å campe på privatpersoners eiendom uten samtykke. En Combi-Camp tar kun et par minutter å slå opp klar til overnatting. Perfekt om du er på tur og ser at det kanskje er greit å stoppe å sove litt.

  

Luksus Combi-Camp

Ønsker du å prøve “glamping”? I så fall er Country Xclusive luksusmodellen til Combi-Camp et godt valg. Den er velutstyrt med eget kjøkken og komfortabel sovesone. Her får du god plass både til opplevelsene i oppslått telt og til bagasje. På kjøkkenet har du alt du trenger for å nyte gode måltider på din luksus-glamping-opplevelse. Du har kjøleskap, god arbeidshøyde, vask og kokeplater. 

Det er mange som ønsker en luksus Combi-Camp - dette er originalen og kvaliteten som har vært et kjennemerke, i moderne og komfortable løsninger. Perfekt for deg som ønsker litt ekstra luksus, men likevel nærheten til naturen, som du ikke får i en campingvogn

 

Fordeler med Combi-Camp

  • God sovekomfort
  • Fungerer som ekstra bagasjerom
  • Inneholder gode og praktiske detaljer
  • Romslig fortelt
  • Lett tilgjengelig kjøkken ved kortere pauser
  • Kjøkkenet har tre brennere og egen vanntank
  • Tar kun et par minutter å slå opp klar til overnatting.
     

 

Vi søker forhandlere til Combi-Camp – kontakt oss!

Vårt eksklusive fordelsprogram!

Du er viktig for oss og vi vil prioritere deg. Vi har et fantastisk fordelsprogram som gir deg en rekke goder innad i LøviknesGruppen! Når du kjøper bobil eller campingvogn hos oss ønsker vi deg velkommen som fordelskunde og som en del av fordelsprogrammet vårt. Målet vårt er å gjøre campingtilværelsen så enkel og fantastisk som mulig. Les mer

Våre tips og råd

Bli kjent med Ove: Driftssjef hos Løviknes Caravan

Steinsprutskade og bobil: Hva gjør du når uhellet er ute?

Bobil: Bytte frontrute? Dette må du vite om forsikring, pris og egenandel

Vinterlagre campingvogn og bobil? Dette sier ekspertene

Flere artikler

Design og CMS av EKH Grafisk