Campingvogner hos Løviknes

Følg drømmen. Vår lange erfaring tar deg hele veien til din nye reiseopplevelse – og i dag kan du kjøpe både nye og brukte campingvogner hos oss. Alle nye campingvogner er fra kvalitetsmerket; Knaus Tabbert

Skreddersyr til dine behov

Vi har campingvogner med mange forskjellige løsninger og i forskjellige prisklasser. Vårt mål er at du skal finne det som passer deg og dine behov. Derfor skreddersyr vi gjerne løsninger for deg, hos kompetanesenteret vårt; Vestnes Bil- og Bobilverksted. Hva vil det si? Jo, her lager vi- og skrur fast alle mulige spesielle tilpasninger som du kan ønske deg.

Kanskje du ønsker feste for solcellepanel, for eksempel?

Campingvogner med høy kvalitet

Har du prøvd en Knaus Tabbert Campingvogn? Kjent for sin høye kvalitet og med en produksjonshistorie som strekker seg helt tilbake til 1953, er dette et merke vi er stolte av å kunne presentere. 

Les mer om Knaus Tabbert Campingvogn

Eller ønsker du å se alle nye og brukte campingvogner til salgs?

Alle campingvogner på lager

Løviknes er også forhandler av Combi-Camp, og tilbyder av både nye og brukte bobiler.

 

Eksklusivt fordelsprogram

Du er viktig for oss og vi vil prioritere deg. Derfor er alle kunder automatisk medlem av et fantastisk fordelsprogram, som gir deg en rekke goder innad i LøviknesGruppen! Når du kjøper campingvogn eller bobil hos oss, ønsker vi deg velkommen som fordelskunde. Målet vårt er å gjøre tilværelsen som bobil- og caravaneier så enkel som overhodet mulig. 

Les om fordelsprogrammet fra Løviknes Caravan

Lukseriøse interiørbilder som viser Tabbert Campingvogner i godt lys med sin gode finish. Sengeløsning og sittegruppe.

 

Våre tips og råd

Få mer for pengene: Elbil + Campingvogn = Combi-Camp

Bli kjent med Ove: Driftssjef hos Løviknes Caravan

Steinsprutskade og bobil: Hva gjør du når uhellet er ute?

Bobil: Bytte frontrute? Dette må du vite om forsikring, pris og egenandel

Flere artikler

Vårt eksklusive fordelsprogram!

Du er viktig for oss og vi vil prioritere deg. Vi har et fantastisk fordelsprogram som gir deg en rekke goder innad i LøviknesGruppen! Når du kjøper bobil eller campingvogn hos oss ønsker vi deg velkommen som fordelskunde og som en del av fordelsprogrammet vårt. Målet vårt er å gjøre campingtilværelsen så enkel og fantastisk som mulig. Les mer

Design og CMS av EKH Grafisk