Bybobil - Trendy og Populær

Fordelene med en bybobil er mange. Dette er en liten bobil som gir bedre fremkommelighet, derav navnet bybobil, liten nok til å kunne navigere rundt i små bygater. Dette gir en mer fleksibel bobilferie, for de som føler at en vanlig bobil er for stor.

En smart liten bobil for 2-4 personer.

Vi har bybobileri flere merker både brukte å nye. Dette gir deg et bredt utvalg for å finne den bybobilen som passer til din smak og ditt behov.

De fleste bybobilene kommer med 2 senger, noen har 3 og de største variantene har 4 sengeplasser. Dette er derfor en liten bobil som egner seg best for par eller små familier.

Mange sverger til bybobilen fordi de er enklere å håndtere, parkere og gir bedre fremkommelighet om du skal opp på smale fjellveier eller utforske europeiske bysentrum.

Selv om de er mer kompakte, så er løsningene smarte og mange er overrasket over hvor mye man får plass til i en slik liten bobil.

Bybobiler kan kjøres med førerkort klasse B

Årsaken til at bybobiler egner seg godt for førstegangskjøpere er at man kan kjøre de aller fleste av disse med førerkort klasse B. Med relativ lav egenvekt, så er det rom for nyttelast og likevel holde deg godt innenfor totalvekten på 3500 kilo og antall passasjerer.

Det er kun de største bybobilene som overstiger grensen på 3500 kg. Du får også mindre bobiler, av den mer tradisjonelle sorten som kan kjøres på førerkort klasse B – kontakt oss, så finner vi den som passer for ditt behov.


Bybobiler er trendy

Stadig flere søker etter «bybobil» og «liten bobil». Salget av bybobiler har økt og gjort at etterspørselen er større enn normalt, og tilgangen dermed lavere. Vurderer du å gå for en bybobil, så er det lurt å kontakte oss så tidlig som mulig. 

Her kan du til enhver tid se våre bybobiler

Ser du ikke den du ønsker? Ta kontakt med oss, så kan vi sjekke markedet for deg. 


Nyheter for 2023

Vi har bestilt opp flere nye bybobiler for 2023 og her kommer det noen spennende nyheter!
Om du allerede nå, begynner å tenke på neste år – bør du ta kontakt med oss. Her er det en mulighet for at de blir solgt før vi de er levert.

Bybobiler har blitt en populær måte å reise på, og vi anbefaler at du er tidlig ute om du planlegger kjøp, slik at vi kan bistå best mulig for å sikre den modellen du ønsker.

Følg gjerne med i tiden fremover, da det kommer spennende nyheter på bybobilfronten. 


Mobilvetta Admiral

Vi gleder oss til denne fantastiske bybobilen kommer inn på tunet hos oss! Med luksus, høy kvalitet og et fantastisk design er Mobilvetta Admiral en fantastisk bybobil som har utrolige detaljer og løsninger man ikke kan unngå å bli impontert av. 

Bybobil utvendig Mobilvetta Admiral

Bybobil innvendig Mobilvetta Admiral

Se våre bobiler: Vi har en del brukte og nye bobiler på lager

Har du spørsmål om bybobil?

Kontakt oss, vi hjelper deg!

Salg

908 37 743

marius@bobiler.net

Salg

909 11 709

eyvind@bobiler.net

Vårt eksklusive fordelsprogram!

Du er viktig for oss og vi vil prioritere deg. Vi har et fantastisk fordelsprogram som gir deg en rekke goder innad i LøviknesGruppen! Når du kjøper bobil hos oss ønsker vi deg velkommen som fordelskunde og som en del av fordelsprogrammet vårt. Målet vårt er å gjøre tilværelsen som bobileier så enkel og fantastisk som mulig. Les mer

Våre tips og råd

Deler av sine Combi-Camp-erfaringer: – Liker å føle at jeg er ute

Velg riktig campingutstyr: 5 ting du bør ha med når du camper i bobil

Praktisk informasjon: førerkort, EU-kontroll og bomavgift for bobil

Klar for en ny sommersesong? Ta bobilen med innom verkstedet

Flere artikler

Design og CMS av EKH Grafisk