Bobil til enhver drøm

Her finner du nye og brukte bobiler, campingvogner, combi-camp og noen biler. 

Er du førstegangskjøper, eller på leting etter mer informasjon, kan vi anbefale å lese våre tips og råd. Hvis du har hatt bobil før så kjenner du kanskje til de ulike bobiltypene?

Alle kunder av Løviknes Caravan blir automatisk medlem av et fordelsprogram. Her får du eksklusive fordeler og ekstra god behandling når campingvognen er inne til service på Vestnes.

Bobil fra Løviknes Caravan

Bobil type: Frankia

Løviknes Caravan er ditt sikre valg av bobilleverandør. Vi har eget fiat-sertifisert bobilverksted og forhandler både nye og brukte bobiler. Alt du trenger til bobilen på ett sted.

Vi er forhandler av flere forskjellige bobilmerker.

Når du skal handle bobil, er vi opptatt av at du skal ha en trygg og god handel. Les mer om Løviknesgarantien og vårt fordelsprogram nedenfor.

Har du en bil du vil bytte inn? Vi tar gjerne din brukte bobil som innbytte.

Bobiler til salgs

Vi har til enhver tid ca 40 bobiler til salgs og har stort sett alltid nye bobiler i bestilling, på veg inn til vårt lager. Planlegger du å kjøpe bobil? Ta kontakt med oss tidlig, slik at vi kan bistå deg og sikre at du får en leveringsklar bobil når du trenger den.

Vi har også brukte bobiler og tar bobiler til innbytte.

Vårt eksklusive fordelsprogram!

Du er viktig for oss og vi vil prioritere deg. Vi har et fantastisk fordelsprogram som gir deg en rekke goder innad i LøviknesGruppen! Når du kjøper bobil eller campingvogn hos oss ønsker vi deg velkommen som fordelskunde og som en del av fordelsprogrammet vårt. Målet vårt er å gjøre campingtilværelsen så enkel og fantastisk som mulig. Les mer

Design og CMS av EKH Grafisk