Ønsker du å kjøpe bobil, men usikker på hvor du skal starte?

Er du på jakt etter å kjøpe din neste bobil og lurer på hvordan du bør velge bobilforhandler? Hva skiller èn bobilforhandler fra den neste?

Det er ingen fasit her med to streker under svaret. Vi mener at magefølelsen din som bobilkjøper er like viktig å følge som noe annet. Men når det er sagt, så er det èn type sikkerhet som skiller forhandlerne fra hverandre: nemlig hvordan de behandler ettermarkedet sitt. 

Innser betydningen av et bobilkjøp

Disse tankene fikk også Jan Henning Løviknes, eier og daglig leder, da han solgte sin første bobil for 20 år siden:

I bildet ser vi Jan Henning Løviknes som smiler mot kamera. Han sitter i butikken til daglig og rådgir de som ønsker å kjøpe bobil.


– Da jeg begynte med caravan hadde jeg kjerring, rekkehus, stasjonsvogn og lån opp til pipa. Jeg husker enda da jeg kjørte over fjellet og leverte den første campingbilen på Furneset på Vestnes. Det var da jeg oppdaget at det å selge campingbil, var annerledes enn å selge privatbil. Da følte jeg at “wow, her er greia!”. 

– Det ble så mye mer av alt. Det ble snakk om drømmer, ferier, reiser og fritid. Det var ikke bare en handel og penger og den biten der, og da er det på en måte relasjoner og opplevelsen rundt det. Som kanskje betyr mer enn hva man tenker over, erindrer Løviknes.

I bildet ser vi en dame som nyter følelsen av et bobilkjøp. Det er også et emblem fra fordelsprogrammet til Løviknes Caravan i bildet.

Det er viktig for oss å prioritere deg. Derfor jobber vi hele tiden med å utvikle det eksklusive fordelsprogrammet vårt og Løviknesgarantien - vår suverene bobilgaranti. 


Ettermarkedet: der hvor tilliten pleies – etter bobilkjøpet

Når du kjøper bobil hos en profesjonell forhandler blir du automatisk medlem av deres ettermarked. Her kommer blant annet garantiene inn, sammen med eksklusive kampanjer og kanskje flere ulike fordeler. 

Visste du forresten at lille Vestnes huser bobilsenteret vårt, med alt du trenger til bobil på ett sted? Her finner du utsalg, rådgivning, butikk med campingutstyr, og ikke minst det splitter nye kompetansesenteret for bobil; Vestnes Dekk og Felger og Vestnes bil- og bobilverksted.

 I bildet ser vi noen som har kjøpt bobil og smiler mens de snakker med ansatte fra bobilverkstedet.

Det skal være trygt å kjøpe seg en ny eller brukt bobil. Når denne bobilen en dag trenger service, for det gjør den, skal det være enkelt å få hjelp. Du som bobilkunde skal føle deg hørt om dine tilbakemeldinger, og opplevelsen rundt det å ha bobilen på service skal selvfølgelig være hyggelig. 

Dette tenker vi mye på hos Løviknes Caravan. Hvordan kan vi pleie de kundene vi allerede har, og som vi liker så godt, enda litt bedre? For å kjøpe seg bobil er som å bruke penger på en drøm. Og drømmene skal man ta vare godt på – ikke knuse ved første veisving. 

Ønsker du å bli bedre kjent med Løviknes Caravan som forhandler? Les mer om oss her, eller ta kontakt for en uforpliktende bobilprat.

Se alle våre bobiler her – både brukte og nye!

 

På utkikk etter bobil?

Kontakt oss, vi hjelper deg!

Salg

908 37 743

marius@bobiler.net

Salg

909 11 709

eyvind@bobiler.net

Flere tips og råd

Velkommen til bobilsenteret i Vestnes, alt på ett sted!

Digital nomade med Løviknes Bobil

Flere artikler

Design og CMS av EKH Grafisk