Velkommen til bobilsenteret i Vestnes, alt på ett sted!

Løviknes Caravan ligger idyllisk til ved fjorden i sentrum av Vestnes. Her har vi holdt til i 20 år. Fra å være en liten butikk i sentrum, har det i dag utviklet seg til å bli et komplett kompetansesenter for bobil og caravan, med bobilverksted og dekkhotell rett i nærheten.

Våre kunder og tilreisende kommer kjørende fra hele fylket - og andre deler av landet. Da skal det ikke mangle på noe ved bobilsenteret, mener vi. Spesielt ikke på bobilutstyr, trivsel eller fagkompetanse.

På jakt etter din første bobil? Hva med en italiensk McLouis? Eller ønsker du en bobil med skikkelig luksus, er Frankia verdt å ta en titt på!

Bobilsenteret pusset opp for 20 millioner

Alle kunder av Løviknes Caravan blir automatisk medlem i vårt fordelsprogram. Dette gir mange goder og rabatter, men i tilegg får du en bobilgaranti fra 3 måneder til 5 år (avhengig av om du kjøper ny eller brukt bobil) med Løviknesgarantien.

De siste årene har vi oppgradert verkstedet for omlag 20 millioner for våre familiemedlemmer. Butikken til bobilsenteret derimot, står nesten uberørt. Hvorfor det, lurer du kanskje på?

– Fordi at her skal ikke kundene betale for husleia, ler Jan Henning Løviknes, daglig leder av Løviknes Caravan.

Butikk og digert uteområde fullt av bobiler stråler med sunnmørske fjelltopper i bakgrunnen.Løviknes Caravan i idylliske Vestnes.

Fra spøk til alvor. Vi kjenner han som varm og imøtekommende, og latteren til Jan Henning sitter aldri langt inne. Prioriteringene til Løviknes Caravan de siste årene, derimot, har vært preget av alvor. Det er nemlig ikke gitt at det kan blomstre opp et bobilsenter her, når konkurrentene ligger tett langs veien fra Ålesund til Molde og Hustadvika.

– Jeg pleier å si at flinke folk vil jobbe med flinke folk. Vi bruker gjerne penger for å få de flinkeste mekanikerne innomhus, og bygger et komplett kompetansesenter her for bobil og caravan. Investeringene i verkstedet fører til at vi må rydde den lille butikken og snu på bilene litt oftere. Men det er det verdt, slår Jan Henning fast.

Nysgjerrig? Les mer om Vestnes Bil -og Bobilverksted her.

 

Fiat-godkjent verksted

Som det eneste bobilverkstedet i Møre og Romsdal som er godkjent Fiat-verksted, møter du spesialiserte fagfolk med genuin interesse for bobil og caravan i Vestnes. Det skal komme deg til nytte når du kommer innom på service - eller er på leting etter de beste caravan -og bobilene for nordiske forhold.

Eller kanskje du er på jakt etter en bybobil?

Inngangen til verkstedet, sett utenfra. Solen skinner.Vestnes bil -og bobilverksted

 

En mekaniker skrur på dekk-muttere for en privatbil. Verkstedet er lyst, rent og romslig.Verkstedet er topp moderne for både bobiler og privatbiler.

 

Butikk, bobilutstyr, verksted og dekk

Selve butikken hos oss på Løviknes Caravan er ikke stor. Den rommer omtrent fire biler, litt folk og en godt brukt kaffemaskin. Takhøyden er derimot større, for ved bobilsenteret er det plass til store reiseplaner, drømmer og ferieinvesteringer. Vi vet at du som kunde ønsker en ryddig og trygg handel, noe vi selvfølgelig legger opp til.

-     For den som skal ha bilen på service så ligger verkstedet vårt kun et steinkast unna. Vi kjører deg selvfølgelig mellom verkstedet og butikken om det trengs, forteller Jan Henning.

Derfor er vi stolte av å ønske deg velkommen hit til bobilsenteret på Vestnes. Ønsker du å prate med Jan Henning eller en av de andre kompetente bobilekspertene våre, så kan du ta kontakt med oss her.

Bobil, campingvogn eller Combi-camp?

Vi hjelper deg å finne det som passer deg og ditt bruk!

Daglig leder

995 51 103

loviknes@bobiler.net

Salg

908 37 743

marius@bobiler.net

Salg

909 11 709

eyvind@bobiler.net

Flere tips og råd

Velkommen til Vestnes

Digital nomade med Løviknes Bobil

Flere artikler

Design og CMS av EKH Grafisk