Det bor en FIAT i oss alle

Vestnes bil- og bobilverksted er en del av Løviknesgruppen, og også et FIAT-godkjent bobilverksted. Hva har det å si for din bobil?

Først må vi se på hva FIAT er 

Fiat har vært med oss lenge. De startet tilbake i 1899 med grunnleggelsen av Fabbrica Italiana Automobili Torino og den første modellen: 3½ HP. Siden den gang har  Fiat vært synonymt med italiensk verdensomspennende mobilitet. Bilmerket har blitt kåret til «Årets bil» hele 9 ganger.

Fabbrica Italiana Automobili Torino – Mange tenker på liten italiensk bil når de tenker på FIAT, så feil kan man ta. 

Selskapet er Italias største industrikonsern spredd ut over 60 land og over hundre tusen ansatte.  Disse italienerne produserer blant annet Ferrari, Alfa Rome, Maserati, Chrysler og Jeep, for å nevne noen. 

Når vi kommer til bobiler, så er det FIAT som leverer understellet til 75 % av alle bobiler levert og produsert i Europa. Noe som gjør selskapet til en vesentlig aktør innen bobilbransjen.

Når Vestnes bil- og bobilverksted er FIAT-godkjent bobilverksted, så kan vi konkludere med at her kan vi bobil.

 

Fra Fiat Ducato base til bobil

Det er Fiat Ducato basen som legger grunnlaget for de fleste bobilene i Europa. Det er tre forskjellige chassis som brukes til bobilproduksjon i dag.

1)     Varebil for Van

2)     Chassis uten påbygg

3)     Chassis med førerhus

Dette resulterer i 3 forskjellige typer, hvor man har bybobiler, integrerte bobiler og delintegrerte- og alkovebobiler.

Motoren og mye av det mekaniske stammer derfor fra Fiat sine produksjonslinjer, før de går videre til bobilprodusentene for bygging av «huset».

 

Høy ytelse og lavt forbruk

En av fordelene med Fiat sin motorteknologi er høy ytelse og lave utslipp. Motoren er bygd for komfort, ytelse og effekt for bruk i bobiler. Fiat har også et godt bremsesystem og er bygget for å ha god kontroll, selv i vanskelige situasjoner.

Elektroniske hjelpemidler varsler om kryssing av kantene i kjørebanen, motvirker fare for rulling og bistår i bakker.

Som markedsleder innen sitt felt, er du trygg på at bobilen har de beste mekaniske og tekniske løsningene for din kjøreopplevelse og trygghet langs vegen.

 

FIAT-godkjent bobilverksted for din trygghet

Det er ikke alle bobilforhandlere som kan skilte med eget godkjent verksted. Dette gjør at din handel er tryggere hos oss. Du vil få bedre oppfølging både fra salg og service.  Du kan være trygg på at vår kompetanse er oppdatert og riktig for din bobil.

Vi har snart 20 års bransjeerfaring, og som din bobilleverandør har vi derfor en unik mulighet til å gi en helt egen LøviknesGaranti som gjelder for bobiler kjøpt hos oss. Det skal være trygt å investere i bobil hos oss. 

Ønsker du hjelp og veiledning?

Vi hjelper deg gjerne!

Salg

908 37 743

marius@bobiler.net

Flere tips og råd

Bli kjent med Ove: Driftssjef hos Løviknes Caravan

Steinsprutskade og bobil: Hva gjør du når uhellet er ute?

Bobil: Bytte frontrute? Dette må du vite om forsikring, pris og egenandel

Vinterlagre campingvogn og bobil? Dette sier ekspertene

Flere artikler

Design og CMS av EKH Grafisk