Hvilken bobil er best? Og hvem passer Mobilvetta best for?

Det er mange bobiler å velge i. Men hvilken bobil er best, er det Mobilvetta? Det kommer selvfølgelig an på bruk. For å gjøre det enklere for deg å velge riktig bobil har vi spurt selgerne våre, Marius og Eyvind, om hvilken bobil de vil anbefale til barnefamilien, det rolige paret og det aktive paret.

Aller først; la oss bli litt kjent med panelet som gjerne hjelper deg med å realisere bobildrømmen.

Dette er bobilekspertene:

Fra venstre: Eyvind Røed og Marius Flølo


Marius Flølos første møte med bobil var da han var en aktiv bowlingspiller og de leide bobil for å spille bortekamper. Det slo han hvor praktisk og kostnadsbesparende det var for klubben å reise rundt med bobil.

Eyvind Røed var som ung veldig inspirert av amerikanske vans og konseptet med å reise overalt og ha med seg senga si. For rundt ti år siden leide han og samboeren en bobil og reiste til Sverige. Turen ble en opplevelse med sykler, frihet og flott vær.

Under kommer disse to med en anbefaling til hvilken bobil som er best for:

  • Barnefamilien: to voksne og to barn
  • Det rolige paret: liker avslapping og å ta livet med ro
  • Det aktive paret: glad i fjellturer, padling og aktivitet

 

Barnefamilien – hvilken bobil er best?

Panelet er samstemte om hvilken bobil det er som er best for en familie på fire. De anbefaler McLouis sin modell Glamys 322, som er en alkovebil. En alkovebil har stor plass og åpen løsning med en god takhøyde som gjør støyen inne mindre enn i andre bobiltyper.

 Bobilen McLouis Glamys 322 er en av de beste bobilene for familier. Bildet viser bobilen utenfra mens den står parkert.

Marius om McLouis Glamys 322: – Dette er en usedvanlig praktisk, romslig og familievennlig bobil hvor familien kan få med seg det de ønsker på tur i tillegg til å ha komfort uten at det går på bekostning av plass og romslighet. Dette er en romslig bil med en del nyttelast.

Eyvind om samme bobil: – I en McLouis Glamys 322 finner du både køyesenger, alkoveplass og to spisebordløsninger. Dette er en vinner for barnefamilier.“Det rolige paret” – kan Mobilvetta bobil stikke av med seieren?

Når det gjelder hvilken bobil som er best for par som liker å slappe av, har ekspertene våre ulike anbefalinger å komme med. 

En Mobilvetta Kea I 86 eller 90, avhengig av hvilken sengeløsning man ønsker. Marius trekker også fram en Mobilvetta, men av typen Krosser 86.

Hvilken bobil er best? Mobilvetta Kea I90 passer for et rolig par. Vi ser spiseområdet foran i bobilen og bakover mot kjøkkenløsning og soverom i bildet.

– Mobilvetta Krosser 86 er en delintegrert bobil, med en fantastisk planløsning. Den er det også mulig å få uten senkeseng. Da får man opplevelsen av å ha en helintegrert bobil, men med førerhus i stål og hver sin dør foran. Bilen har to enkeltsenger, separat dusj og toalett. Det italienske designet hadde fått selv Enzo Ferrari til å dra på smilebåndet, sier Marius.

Eyvind holder en knapp på McLouis.

 – Helt klart en McLouis Mc4 75 eller Nevis 75, altså enten en delintegrert eller en helintegrert bobil. Bobilene har samme planløsning med to lave enkeltsenger for enkel tilkomst i sittehøyde. Her kan man også ta seg en ettermiddagslur. I tillegg har denne bobilen et flott og romslig bad bakerst i bilen.

 

"Det aktive paret" – hvilken bobil er best?

En bobil av typen bybobil er rådet fra ekspertene. Bybobiler er mindre i fysisk størrelse enn andre bobiltyper, ideelle for aktive mennesker og kan dessuten fungere som familiens hovedbil siden den er lett å manøvrere både til fjells og i smale gater.

– Bobilmessig så er bybobilene utstyrt med akkurat det samme utstyret som de større bobilene, men de er litt mer kompakt bygget, understreker Eyvind.

Så hvilken eksakt bobil bør det aktive paret velge?

Marius trekker fram to alternativer: Mega Mobil Revolution 640 eller Mobilvetta Admiral K6.3.

– Det som skiller disse er utførelsen på interiør og innvendig takhøyde. Begge bilene er av høy kvalitet. Mega Mobil Revolution har en innvendig takhøyde som er gunstig selv for meg som er nesten to meter høy, mens Mobilvetta Admiral er et smykke av en bybobil. Hvilken som er best går på smak og funksjonalitet, forteller han.

Hvilken bobil er best? Mobilvetta Admiral K6.3 passer også godt for det aktive paret, og har et delikat interiør. Her ser vi innsiden av bobilen med sittegruppe og kjøkken.

Velg riktig bobil for din bruk

Hvilken bobil som er best, avhenger av hvem du skal ha med deg på tur og hvilken reisestil du har. Det aller viktigste når det kommer til ditt bobilkjøp er at du finner det du liker, at du følger magefølelsen din og finner den bobilen som passer deg og ditt bruk. Vi kommer gjerne med egne tips til deg.


Kontakt oss for en bobilprat

 

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss?

Vi hjelper deg gjerne!

Driftssjef

911 54 130

caravan@bobiler.net

Salg

911 71 760

andreas@bobiler.net

Flere tips og råd

Helintegrert eller delintegrert bobil? Mange foretrekker én bestemt type

Velkommen til bobilsenteret i Vestnes, alt på ett sted!

Flere artikler

Design og CMS av EKH Grafisk