Bobil-eksperten / Tlf: 71 18 14 46

FolderCombi-Camp2014NO-web-4.jpg

Kanskje verdens beste ferieform?

 

Løviknes Caravan som ble opprettet i 2002, har vært forhandler av telthengeren Combi-Camp de siste to år, og det har vært en stor suksess.

Reaksjonen fra kundene har vært meget positive, og mange av butikkens kunder, har mange positive minner fra tidligere turer med Combi-Camp, og de yngre synes dette er en meget og spennende ferie alternativ. Det morsomme er, at i Norge kaller de fleste «telthengere» for Combi Camp! Interessen for Combi-Camp har vært stor dette året, og spesielt på vårparten og mot sommeren.

Tanja fra Løviknes forteller,” Vi har valgt Combi-Camp da dette er et produkt som er av god kvalitet, solid og velkjent! Det er et produkt som tiltaler nordmenn, da mange nordmenn liker å oppholde seg i naturen. Det er Luksus-telttur! Komfort i form av gode madrasser, smarte løsninger for oppbevaring, enkelt i bruk og lite å vedlikeholde verdsettes også. Og det at Combi Camp ikke er plasskrevende ved oppbevaring er også viktig.”

Og de ansatte hos Løviknes Caravan vet hva de snakker om. Flere av de ansatte har god erfaring med campinglivet og synes camping er gøy.

Loviknescaravan_combicamp_ute.jpg

 

Loviknescaravan_CC_inne.jpg

Tanja fortsetter med å fortelle: «Løviknes Caravan dekker stort sett hele Norge. Vi har kunder på Combi Camp spredt rundt i landet med overvekt på sørlandet og østlandet. Mange, hvis ikke de fleste, finner oss på nett, og tar kontakt med oss direkte. I øyeblikket har vi ikke Webshop på Combi-Camp, men vi har mulighet til å bestille varer fra en av våre leverandører på campingutstyr via nett. Men i vår fysiske butikk, Aktiv Fri10, selger vi campingutstyr og Combi-Camp. Her kan vi tilby det meste av utstyr»

Combi-Camp er lettvint, kompakt ferie med høy komfort.

”Noen bekymrer seg for den norske, våte sommeren, hvordan det er å pakke opp og ned når alt er vått. Men, så lenge man pakker ut teltet og lar det tørke opp igjen er ikke dette noe problem.
Og de fleste kjører jo etter sola”, fortsetter Tanja med å fortelle.

”Og med den gode plassen, de komfortable sengene, det velfungerende kjøkkenet og den høye kvaliteten, er man nesten garantert en god ferie. Løviknes Caravan er glad for å være forhandler av ett kvalitetsprodukt som vil gi mange fine sommer-minner til våre Combi-Camp kunder.” Slutter Tanja med å fortelle.

Loviknescaravan_butik.jpg

 Vi er eneste leverandør i Norge av

CClogo-blue.jpg

 

Opplevelser for alle

Det tar bare 1 minutt å slå opp en Combi-Camp! Da er den klar med sengeplasser og et fast gulv 30 cm over bakken!

Det er en av de tingene vi liker aller best med Combi-Camp! Vår bestselger heter Country og er en godt utstyrt teltvogn. Her har du et flott kjøkken med kjøleboks, vask, 3 kokebluss og skuffer. Kjøkkenet henger bakpå hengeren og er dermed lett tilgjengelig hele tiden. En super løsning hvis du vil stoppe for en rast underveis på bilturen. I frontbagasjeboksen er det plass til ekstra bagasje, samt vanntank og gassflaske, som er koblet bak til kjøkkenet. Under sengen er det hele 1750 liter bagasjeplass, så her kan du oppbevare fortelt, matter, møbler og annen bagasje. Oppå hengeren er det en solid takgrind der du kan ha sykkelstativ eller frakte ekstra bagasje, kajakk m.m.

Utstyr som er inkludert i tillegg til kjøkken og frontbagasjeboks er fortelt på 12m2, gulvteppe til vognteltet, oppbevaringslommer ved sengen, innertelt til soverom, lamellbunn, 12 V kobling, 220 Volt enhet, alu-felger, bremser, reservedekk, støtdempere og støtteben. Her har du altså det meste du måtte trenge for en komfortabel og fin campingferie! 

Om du ønsker er det mulig å kjøpe mye kjekt ekstrautstyr. Vi setter opp tilbud etter ditt ønske og hjelper deg med å finne en løsning du vil trives godt med.

Ta kontakt med oss om du vil ha mer informasjon eller ønsker et tilbud: post@aktivfri10.no / 469 35 600 

 

Z.jpg

9k=.jpg