Bobil-eksperten / Tlf: 71 18 14 46

FolderCombi-Camp2014NO-web-4.jpg

Kanskje verdens beste ferieform?

 

Løviknes Caravan som ble opprettet i 2002, har vært forhandler av telthengeren Combi-Camp de siste to år, og det har vært en stor suksess.

Reaksjonen fra kundene har vært meget positive, og mange av butikkens kunder, har mange positive minner fra tidligere turer med Combi-Camp, og de yngre synes dette er en meget og spennende ferie alternativ. Det morsomme er, at i Norge kaller de fleste «telthengere» for Combi Camp! Interessen for Combi-Camp har vært stor dette året, og spesielt på vårparten og mot sommeren.

Tanja fra Løviknes forteller,” Vi har valgt Combi-Camp da dette er et produkt som er av god kvalitet, solid og velkjent! Det er et produkt som tiltaler nordmenn, da mange nordmenn liker å oppholde seg i naturen. Det er Luksus-telttur! Komfort i form av gode madrasser, smarte løsninger for oppbevaring, enkelt i bruk og lite å vedlikeholde verdsettes også. Og det at Combi Camp ikke er plasskrevende ved oppbevaring er også viktig.”

Og de ansatte hos Løviknes Caravan vet hva de snakker om. Flere av de ansatte har god erfaring med campinglivet og synes camping er gøy.

Loviknescaravan_combicamp_ute.jpg

 

Loviknescaravan_CC_inne.jpg

Tanja fortsetter med å fortelle: «Løviknes Caravan dekker stort sett hele Norge. Vi har kunder på Combi Camp spredt rundt i landet med overvekt på sørlandet og østlandet. Mange, hvis ikke de fleste, finner oss på nett, og tar kontakt med oss direkte. I øyeblikket har vi ikke Webshop på Combi-Camp, men vi har mulighet til å bestille varer fra en av våre leverandører på campingutstyr via nett. Men i vår fysiske butikk, Aktiv Fri10, selger vi campingutstyr og Combi-Camp. Her kan vi tilby det meste av utstyr»

Combi-Camp er lettvint, kompakt ferie med høy komfort.

”Noen bekymrer seg for den norske, våte sommeren, hvordan det er å pakke opp og ned når alt er vått. Men, så lenge man pakker ut teltet og lar det tørke opp igjen er ikke dette noe problem.
Og de fleste kjører jo etter sola”, fortsetter Tanja med å fortelle.

”Og med den gode plassen, de komfortable sengene, det velfungerende kjøkkenet og den høye kvaliteten, er man nesten garantert en god ferie. Løviknes Caravan er glad for å være forhandler av ett kvalitetsprodukt som vil gi mange fine sommer-minner til våre Combi-Camp kunder.” Slutter Tanja med å fortelle.

Loviknescaravan_butik.jpg

 Vi er leverandør av

CClogo-blue.jpg

 

Opplevelser for alle

Ville det ikke være utrolig deilig, hvis du i løpet av 1 minutt kan slå opp din teltvogn og i tillegg ligge 30 cm over bar bakke?

Det kan du med en Combi-Camp. Og sånn har det vært i mer enn 45 år. I en typisk ferie vil du kunne være fri, spontan og gjøre det du vil. Og selve kjøreturen skal også være en fornøyelse. Ellers kan det jo ikke kalles ferie!

Med en Combi-Camp teltvogn kan du ta hen hvor du vil, du kan bestemme deg for en annen campingplass, så ofte du vil uten å styre med teltplugger i det hele tatt. Du kan ta alt mulig med i en Combi-Camp teltvogn, for det er masse bagasjeplass i vognen. Oppå vognen kan du ha med et flertall sykler eller andre store ting, og i kjøkkenet har du alt du trenger for å lage den flotteste mat. Du kommer til å være i ett med naturen, uten å være primitiv.

Z.jpg

9k=.jpg

btflexi.jpg