Gunstig finansiering av bobil og campingvogn!

Campinglivet er for mange en livsstil, der man har muligheten til å feriere hele året. Dette gir mange muligheter til å ikke bare nyte vårt eget langstrakte land – men egentlig store deler av verden om man ønsker det.  

Vi har kunder som reiser gjennom hele Europa men også de som holder seg mer til skandinavia og nærmere hjemme. Mulighetene er mange og man kan reise og oppleve mye med en bobil og campingvogn.

Ferie hele året?

Har du en campingvogn eller en bobil står du fritt til å feriere når du vil og hvor du vil. Du bestemmer tid og sted – her er det fantastien din som setter grensene Helgeturer, påske, sommerferie, høstferie og kanskje ei langhelg eller tre? Du har muligheten til å få mye ferie for pengene

Så var det dette med disse pengene da – for en bobil eller en campingvogn koster jo slik alt annet gjør. 

Om man ser på dette konseptet ferie; er det noe nordmenn elsker å gjøre så er det å reise til syden. Vi sammenligner det å eie en bobil eller en campingvogn med en sydentur for en familie på 4 personer. Derfor har vi satt opp et regnestykke under her for å vise kostnaden per måned gjennom året. Her har vi ikke tatt med kostnader for campingplasser, mat og diverse, på samme måte som vi ikke har tatt høyde for lommepenger, restaurant, drosje, evt leiebil eller andre utgifter på sydenturen. Vi har satt lånekostnadene for å eie bobilen/campingvognen opp mot reisekostnadene på sydenturen – det som trengs for å komme seg avgårde på turen for å få et noenlunde bilde på det.

 

Gran Canaria

NB: Utregningene er et priseksempel og gjort på bakgrunn av hva en gjennomsnittlig sydenreise koster i tidsrommet for avreise i fellesferien.

2 voksne + 2 barn, 14 dager 
2- roms leilighet, frokost inkludert, kort vei til sentrum, strand og basseng. 4 stjerners hotell.

Pris: 61 364

Pr mnd: 5 114 (totalprisen delt på 12 måneder)


Tabbert DaVinvi 500KD

NB: Utrekningene er priseksempel og gjort på bakgrunn av hva denne campingvognen kostet på utregningstidspunktet, prisstigning og evt ettermontering av ekstrautstyr i ettertid er ikke tatt høyde for.

Den perfekte familievogna
Sengeplasser: 6

I denne vognen er det en liten sittegruppe som fungerer ypperlig med to sofaer mot hverandre og et lite bord i midten. Kjøkkenet er plassert rett ved siden sittegruppen som gjør matserveringen enkel. Det er også montert stekeovn integrert i kjøkkenet samtidig så har man kjøleskap og fryser. I tillegg har man kokebluss og en fin vask. I front så har man en dobbeltseng, bak i vogna så har men en køyeseng og om nødvendig kan man slå ned sittegruppen og lage til en seng der også. Badet i denne vogna er plassert helt bakerst med et eget dusjkabinett.

Pris: 479 000

Pr mnd: 4 433,-

Egenkapital: Kr 0,- Nom.rente: 7% Eff.rente: 7,68% Nedbetalingstid: 180mnd Kredittkostnad: 317 503 totalt: 798 019kr

 

Prøv kalkulatoren!

Under finner du en kalkulator som kan gi deg en liten indikator på hva det vil koste deg å eie din egen bobil eller campingvogn. Test den ut og ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål.

NB: Dette er kun en indikator og er ikke et endelig tilbud på finansiering. Ved å snakke med en av våre selgere får du best tilpasset finansieringstilbud for deg, dine ønsker og situasjon.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg!

Driftssjef

911 54 130

caravan@bobiler.net

Salg

911 71 760

andreas@bobiler.net

Salg

908 37 743

marius@bobiler.net

Vårt eksklusive fordelsprogram!

Du er viktig for oss og vi vil prioritere deg. Vi har et fantastisk fordelsprogram som gir deg en rekke goder innad i LøviknesGruppen! Når du kjøper bobil eller campingvogn hos oss ønsker vi deg velkommen som fordelskunde og som en del av fordelsprogrammet vårt. Målet vårt er å gjøre campingtilværelsen så enkel og fantastisk som mulig. Les mer

Våre tips og råd

Få mer for pengene: Elbil + Campingvogn = Combi-Camp

Bli kjent med Ove: Driftssjef hos Løviknes Caravan

Steinsprutskade og bobil: Hva gjør du når uhellet er ute?

Bobil: Bytte frontrute? Dette må du vite om forsikring, pris og egenandel

Flere artikler

Design og CMS av EKH Grafisk