Combi-Camp

Lettvint, kompakt og høy komfort

Det tar bare ett minutt å slå opp en Combi-Camp. Da er den klar med sengeplasser og alt man trenger for å hyggelig ferie. Dette er en av grunnene til at Combi-Camp er populære blant ferieglade nordmenn. 

 
Hvorfor velge Combi-Camp? 

Det er både opplest og vedtatt at mange nordmenn vil legge ferieturene sine rundt om i Norge, også i år. Det er derfor praktisk å kunne reise rundt i Norge - fra sted til sted, uten at det blir for komplisert og tungt. En Combi Camp er enkelt å koble på bilen, campen er enkel å sette opp, og den er lett å flytte på, dersom man ønsker å bytte overnattingsplass.

 

Sett opp Combi-Camp «hvor du vil»

Allemannsretten står sterkt i Norge, men helt fri for regler er den ikke. Det betyr at man står relativt fritt til å campe ute i naturen, så lenge man ikke blir lenger enn to døgn. Man har heller ikke lov til å campe på privatpersoners eiendom uten samtykke. 

  

Fordeler med Combi-Camp

  • God sovekomfort
  • Fungerer som ekstra bagasjerom
  • Inneholder gode og praktiske detaljer
  • Romslig fortelt
  • Lett tilgjengelig kjøkken ved kortere pauser
  • Kjøkkenet har to brennere og egen vanntank
     

Les mer om Combi-Camp

 

Vi søker forhandlere til Combi-Camp – kontakt oss!

Vårt eksklusive fordelsprogram!

Du er viktig for oss og vi vil prioritere deg. Vi har et fantastisk fordelsprogram som gir deg gode fordeler! Når du kjøper bobil hos oss ønsker vi deg velkommen inn i løviknes-familien og som en del av fordelsprogrammet vårt. Som Fordelskunde tilbyr vi deg noen fantastiske fordeler som gjør tilværelsen som bobileier så enkel som mulig. Les mer

Våre tips og råd

Min første bobil

3 perfekte reisemål med bobil i vinterferien

Nye Mc4 fra McLouis  – Perfekt som familiebobil

Ta med hunden på bobilferien

Flere artikler

Design og CMS av EKH Grafisk